Ердоган сложи забрадка на цяла Европа!

0
Президентът на Турция се спаси и възкръсна!
Президентът на Турция се спаси и възкръсна! Снимка: Reuters

„В медиите няма никакви кадри от протести, но в социалните мрежи хората показаха своето недоволство от резултатите от референдума“.

Това каза журналистът Илхан Андай по Нова телевизия. Той коментира победата на Реджеп Ердоган на проведения вчера референдум.

Аз съм много изненадан, че хората, които са „за“ запазване на парламентарното управление, постигнаха такива резултати. Реджеп Ердоган изговори такива глупости през последните месеци, че хората поставиха под съмнение психическото му състояние. Предполагам, че той ще даде заден ход за Европа, но това знаят само той и лекарят му“, каза журналистът.

„Прокрадват се анализи, че сега ще потекат големи капитали от Персийския залив. В момента Турция е страшно зле икономически. Нещата не могат да станат без Европа. За това той не беше в еуфория снощи. Ердоган не е някакъв икономически капацитет. За нас е добре, че Бойко Борисов ще е премиер. Той познава много добре Ердоган и ще води умна политика спрямо него. Не трябва да се снишаваме обаче. Румен Радев ще контролира да не се случва това“, поясни Илхан Андай.

Заедно с него гост беше и бившият генерален консул на България в Одрин Георги Димов.

Най-важното е какво ще се случи сега. Трябва да разсъждаваме в няколко насоки. Според мен Реджеп Ердоган се бетонира във властта. Това е неговото спасение и възкресение. През 2007 година Ердоган обяви, че в забрадките няма нищо лошо. Тогава искаха да забранят партията му, а сега, 10 години по-късно, Ердоган сложи забрадка на Турция и на цяла Европа“, категоричен заяви Георги Димов.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари