ЕП прие камионите да се обработват на границите за 60 секунди

1
Това беше кампания, която започна преди две години на "Дунав мост" в Русе, заради огромните опашки там, заяви евродепутатът Андрей Новаков
Това беше кампания, която започна преди две години на "Дунав мост" в Русе, заради огромните опашки там, заяви евродепутатът Андрей Новаков Снимка: БНТ / архив

Това беше кампания, която започна преди две години на "Дунав мост" в Русе, заради огромните опашки там, заяви евродепутатът Андрей Новаков

ЕП прие предложение на евродепутата Андрей Новаков камионите да се обработват за 60 секунди на границите.

"Това е заслуга на цялата българска делегация, имаше подкрепа от всички политически групи, а във финалния вариант на документа работиха и Емил Радев и Ангел Джамбазки, имахме подкрепа и от Петър Витанов", каза Андрей Новаков, предаде БНТ.

"Това беше кампания, която започна преди две години на "Дунав мост" в Русе, заради огромните опашки там, в подписката се събраха 45 хил. подписа. Искам все по-често да виждам такива успешни български инициативи."

По думите му, непосредственият ефект ще бъде да се наемат повече хора по границите, да се разширят граничните пунктове, да се закупи допълнително оборудване където се налага.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    хмммм
    Само шум за нищо! Агенция митници са изпратили 6 служителя да помагат на ГКПП Силистра, което намаля възможността за по-голям брой работещи кантари/гишета на Дунав мост! НАП има по-малко служители отколкото на Видин или Кулата, а новонаетите не отиват на Дунав мост, а във Варна, поради което работи по един човек на 4 трасета и се бавят проверките ! Гранична има по 1 служител на гише да обработва паспорти, макар да имат по 8 човека на смяна..... Няма как с некадърно и в повечето случаи корумпирано ръководство да стане нещо!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари