English Home отваря магазин в Mall Rousse

0

Десетият търговски обект на English Home ще бъде отворен на 01 Юли 2015г. в Mall Rousse. Марката стъпва в Русе след девет успешни магазина в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

По случай откриването, English Home ще подари на своите клиенти в крайдунавския град специална отстъпка от 50% на всички налични продукти в магазина. Ексклузивното намаление ще важи за пет дни от 01 до 05 Юли включително и ще бъде валидно до изчерпване на количествата.

English Home е лидер в областта на луксозния домашнен текстил и аксесоари за дома. Компанията е създадена през 2008 година с централа в Истанбул, Турция. В момента марката разполага с 300 магазина на територията на Турция, Румъния, Гърция, Полша, Украйна, Кипър, Азербайджан, Албания, Ирак и разбира се България. Всички обекти се отличават с изискан интериор и прекрасен аранжимент.

Концепцията на English Home е вдъхновена от Британския "кънтри" стил в съчетание с пастелни тонове и изящни флорални мотиви, характерни за ориенталската култура. Моделите на марката са в три основни линии:

- Wedding - сватбени продукти и аксесоари;

- Fine - изискана луксозна линия;

- Daily - ежедневна линия, подходяща за всеки дом.

English Home предлага решение за всеки клиент, който иска да превърне дома си в уютно, стилно и комфортно място. Това е възможно благодарение на предлаганото огромно разнообразие от продукти и аксесоари, отличаващи се с изключително високо качество и достъпни цени.

Марката ще запомните с комбинацията от класическа визия, нежни цветови композиции, висококачествени материали и изключително клиентско обслужване.

English Home – нашият дом е и Ваш дом. Добре дошли у дома!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари