Енергиен експерт: Един ден Русия ще се моли на европейските държави да получават газ от нея

1
Според Васко Начев Европа ще плати някаква цена за тези действия, но големият губещ ще бъде Русия, защото за нея всеки кубически метър газ е от изключително значение
Според Васко Начев Европа ще плати някаква цена за тези действия, но големият губещ ще бъде Русия, защото за нея всеки кубически метър газ е от изключително значение Снимка: БГНЕС / Архив

"Изявлението от страна на Европейския съвет беше категорично, че Европа няма да прави преводи в рубли в обявените от "Газпром" сметки. Дали Унгария ще плаща в рубли си е нейно решение, това няма да промени кардинално ситуацията, в която се намираме в момента"

Това заяви в "Денят започва" по БНТ  енергийният експерт Васко Начев.

Той отчете, че Европа ще плати някаква цена за тези действия, но големият губещ ще бъде Русия, защото за нея всеки кубически метър газ е от изключително значение. "Един ден Русия ще се моли на държавите да получават газ и от нея", каза Начев

Според него е спекулативно какво ще бъде увеличението на цената, не очаква обаче драстично високи повишения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    darkaveng
    Искам, Мамо, аз експерт да стана, Идиотии безмерни да ръся! Бе та го таковам и "експертина"! Щото, вика, светът е сал Европата, ма комай не е...! Затова сме на този незавиден хал, щото таквизи Идиоти се назовават "експерти"! Пфу, продажник ниеден ...!
  • 1
    3
    Симо
    Номер ''2'' ,получили си копейките ?
  • 4
    2
    Бай Чеп
    Да бе, ще ти се молят! Вие се молете да се оправят работите бързо, защото като си завъртят руснаците тръбите към Китай и Азия и тука започват игрите на глада! А китайци и руснаци един конектор няма да го правят десетки години като местните тиквочи!
  • 4
    1
    Станко
    Големи внушения... Някой ден кравата щяла да се моли на телето да сучело от него. Газта пак ще си я вземаме от руския челавек, само дето американчето ще ни направи добрина и ще ни я подава... на тройна цена. Как да не ги обичаш тия хамериканци!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари