Емилиян Гебрев: В държавата функционира престъпна група, която започва от премиера

1
По думите на бизнесмена в групата участват магистрати, държавни служители и дори министри
По думите на бизнесмена в групата участват магистрати, държавни служители и дори министри Видео: Евроком

Оръжейният бизнесмен Емилиян Гебрев твърди, че в държавата функционира престъпна група, която иска да смени собствеността на предприятието му "ЕМКО".

По думите му в нея участват магистрати, държавни служители и дори министри, предава Евроком. 

"Всичко, което потъва в държавните учреждения по казуса "Гебрев" изчезват като в черна дупка. Това е някаква вендета и тотална забрана. И не само към мен, а за всички физически и юридически лица, които не са угодни. Участниците са изключително добре организирани по вертикала и хоризонтала. Като казвам вертикала - той започва от най-високата част т.е. от министър-председателя и свършва до всички ресорни министри", коментира Гебрев в ефира на "ЕвроДикоФ".

По думите му тази система е подкрепена от прокуратурата, като не е от всички прокурори, но от по-голямата част, както и от всички български силови структури - като МВР и ДАНС.

"Някой ако Ви говори за честност и морал, за развитие на държавата, това е грозна лъжа. Става въпрос единствено за пари. Но става въпрос за нечестно изкарани пари. Хората, които имат честно изкарани пари и плащат всички данъци имат проблеми, а камо ли пък ако през цялото време са крали", допълни Гебрев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари