Емилиян Гебрев: Прокуратурата иззе записите от всички камери още преди 5 години

0
Това е нещо съвсем старо, защо не е отработено досега и защо сега се излъчва в общественото пространство?, пита бизнесменът
Това е нещо съвсем старо, защо не е отработено досега и защо сега се излъчва в общественото пространство?, пита бизнесменът Снимка: bTV

Днес държавното обвинение разпространи кадри от камери в паркинга на търговското дружество на Гебрев

Върховната прокуратура днес разпространи седем видеа от камери в паркинга на търговското дружество на Емилиян Гебрев.

Пред bTV Гебрев заяви, че прокуратурата е иззела записите от всички камери още преди 5 години. От разпространените кадри се вижда, че на 28 април 2015 г. в подземния паркинг, използван от Гебрев, е забелязан мъж, който се движи между автомобилите на дружеството „Емко“, което е собственост на бизнесмена.

Това е нещо съвсем старо, защо не е отработено досега и защо сега се излъчва в общественото пространство? Никой не ми е показвал кадрите, което е още по-странно – то изскача в публичното пространство, а пострадалият, с който да се посъветват, да го информират – не е направено“, допълни бизнесменът.

Държавното обвинение е предало записите за експертиза. От прокуратурата разследват дали мъжът е свързан с опита за убийство на бизнесмена и на сина му заради съвпадение на датите. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари