Емили: Забих се в буса само с 30 км/ч, той караше съвсем бавно

0
Емили с тротинетката, която катастрофира лошо преди седмица, вече се е оправила
Емили с тротинетката, която катастрофира лошо преди седмица, вече се е оправила

Емили с тротинетката, която катастрофира лошо преди седмица, вече се е оправила

В момента любимата на екскултуриста Тихомир (Мелиса) Рангелов, познат от участието си във "Фермата", все още е "украсена" тук-там с белези от сблъсъка. Дясната половина на лицето на Емили е оттекла, има драскотина на челото и малък кръвоизлив в дясното око. Блондито от Плевен обаче е избрало да се довери не само на джипито си, но и на бащата на Тихомир, който е столичен фармацевт.

"Бащата на Тихомир винаги ми е препоръчвал подходящите лекарства, каза и с какво мазило да обработваме ожулването на седалището ми, след като изхвърчах от тротинетката на Околовръстното шосе", споделя Емили, цитираната от България Днес.

"Забих се в буса с 30 км/ч, а той караше с 5 км/ч", каза Емили с тротинетката. Бившото момче се е движело с тротинетката си по велоалея в района на големите Пет кьошета в София, когато се е случил неочакваният инцидент. След удара си в буса 21-годишната любителка на високите скорости е откарана във ВМА, където установяват, че е получила мозъчно сътресение, но ѝ правят и тест за наркотици. Той се оказва положителен, но и трансмомичето, и приятелят му са категорични, че антидепресантите, които пие Емили, са "виновни" за резултата.

"Бях наранена, че някои приятелки ме изоставиха, изпаднах в депресия и за да се успокоя, се наложи да взимам антидепресанти", поясни избраницата на атлета. 

"Понякога съм припадала в началото на връзката ни с Тихомир, защото той беше много ревнив", разкри единствено пред вестника екстремното блонди. Това ѝ се случило и в началото на лятото, но причината не била вече в избраника ѝ. Тогава Емили се почувствала много нещастна от липсата на една от любимите си приятелки и се строполила на кръстовище в центъра на столицата. Съдържателят на близкото кафене и негови клиенти повикали линейка, тъй като се усъмнили да не би този припадък да е бил предизвикан от дрога. Оказало се, че Емили е абсолютно чиста. Всички нейни близки знаят, че тя не пуши и никога не е близвала алкохол, а и Тихомир, който е известен специалист по здравословното хранене, я държи на подходяща диета.

"Бях много нещастна и исках да сложа край на живота си, но приятелка, която беше с мен, ми помогна да изляза от това състояние", разказа Емили.

Освен че планира скорошния си дебют като чалга певица, атрактивната девойка е предприела неколкодневен тур из Пловдив.

"Тихомир не е с мен, той вече не ме ревнува, а и ангажименти го задържат в София. В Пловдив ще се срещна с лесбийки, с които се познавам от интернет", каза бившото момче.

"С Фики Стораро сме близки приятели още когато бях в гимназията, с Галин малко се поотдалечихме един от друг, но аз го харесвам много. Идеята да направим дует с Фики ми се струва супер!", добави любимата на Тихомир-Мелиса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Emili
    Бусовете и те ли карат по вело алеята
  • 10
    2
    младен иванов1
    Стига сте ни занимавали с тези две същества,които не са на ясно мъж или жена искат да бъдат.Честити ви европейски ценности.
  • 18
    1
    ...
    психично болен боклук. здраво държите рекламата на педераста. много ми е интересно, ако се стигне до осъдителна присъда, в кой затвор ще го тикнете ? в мъжкия, ще го развинтят от секс мангалите. в женският, също не бива да влиза уж жена ама с пишка.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари