Емили и Чеченеца унижават момче със специални потребности

2
Момчето е било заплашвано, за да участва във видеото
Момчето е било заплашвано, за да участва във видеото

Момчето е било заплашвано, за да участва във видеото

Емили, Чеченеца и Тошо Куката споделиха видео в социалните мрежи, в което се вижда как унижават момче със специални потребности. За скандалния случай съобщиха близки на момчето.

На публикуваното видео се вижда как Емили води момче на каишка, което лази и лае като куче. След това тя го кара да сяда, подвиква му "дай лапа" и му подхвърля чаша, която той да донесе обратно.

Видеото бързо набра голяма популярност в социалните мрежи.

Скоро става ясно, че момчето, което влиза в ролята на куче, е със специални потребности. За това разказа Милен Готи в своя Фейсбук профил. Той сподели, че учителка на въпросното момче се е свързала с него.

"С мен се свърза жена, която е бивша учителка на момчето, което е в ролята на куче... Всъщност става въпрос за гавра с момче със специални потребности... Това в днешно време забавлява както тях, така и вас, че и вашите деца... Очаквам в рамките на днешния ден да получа телефонните номера на родителите на момчето независимо, че е пълнолетен.. и ще действаме ЗАЕДНО", пише Милен.

Скоро след това той се е свързал и с майката на момчето. Оказва се, че той е бил заплашван, за да участва.

"Тъй като е бил заплашван за да участва във видеото, се надявам органите и институциите да си влязат в роля, и да си свършат работата. Семейството има още едно дете, което е болно от диабет, и родителите не могат да си позволят адвокат", добавя той.

По последна информация адвокат е намерен и се очаква да бъде публикувана сметка, на която желаещите да могат да помогнат на семейството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    Иордан
    Човешка измет!!! Някой идиот толерира тези изроди и това е показателно за нашето общество!
  • 12
    9
    Ррррр
    Трябва тези уроди да се линчуват!!!!Абе вие се подигравате с народа бе!!!Няма ли кой да им сметката????
  • 14
    8
    Гражданин
    В килия с десет зажъдняли брата.Та да им изскочат зъркелите и цял живот да ходят на една страна.А създанието на име Емили като я видях как хем умира от страх,хем прелива от безочие трябва да бъде спукано от "любов".Жалко че няма 32 дупки.Ама и тия,които има са достатъчни.
  • 26
    7
    Бандера
    Торбата с лайна, именуваща се "чеченеца", онова изрисувано джудже и гнусният травестит " тротинетката" се лекуват само с ебан, кьотек и сръбска музика. А още по-добре с десет дена копане на нивата! Ама сто мухльовци минаха около тия олигофрени и един не им скочи. Ебати чикиджийското посткомунистическо и антихуманно племе, което живее в тая тъпа страна! Иначе за някое куче или котка ще ореват света.
  • 18
    6
    Възмутен
    Поредната гадост. Докога ще бъдем снизходителни към такива изверги. Докога тази сбърканата Емили или там каквото е ще бъде център на внимание на всички медии. То не бяха тротинетки, то не бяха чудесии и халосии. Трябва дългогодишен затвор, ама строг, тъмничен. Да видим там тези бабаити какви нежни и меки китки ще станат. А тази Емили в психиатрията, докато проумее какво е
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари