Момчето от скандалния клип яздило Чеченеца!

1
Адвокатът на Чеченеца: Яхнал го е като кон!
Адвокатът на Чеченеца: Яхнал го е като кон!

Адвокатът на Чеченеца: Яхнал го е като кон!

"Не е имало никакво насилие. Момчето от клипа е бил приятел с обвиняемите, те са се забавлявали заедно" , категоричен е адвокатът на Петко Атанасов - Стефан Паров. Той пристигна в съда за заседанието на въззивната инстанция, която трябва да реши дали Чеченеца, Тошо Куката и Емили ще останат зад решетките, предаде TrafficNews.bg.

Преди седмица Районният съд остави в ареста тримата инфлуенсъри - Петко Атанасов - Чеченеца, Даниел Йорданов - Тротинетката и Тодор Огнянов - Куката заради гавра с момче със специфични потребности, които тримата развеждат на повод като "куче" на последния етаж в мол "Пловдив". Те му дават команди "лай", "донеси" и очакват от него релевантно поведение. Случката, която е заснета на видео, предизвика бурна реакция в обществото и последваха мерки от страна на полиция и прокуратура.

Адвокатът на Чеченеца е категоричен, че младежът не е бил принуждава, а е направил всичко на необходимо. Той показа и клип, на който разнася момчето на раменете си.

Емили, Куката и Чеченеца бяха доведени със съдебна охрана. От тримата, най- разстроен е Даниел Йорданов - Емили, който едва слезе по стълбите и не спира да плаче и да се моли да го върнат вкъщи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    аз
    пожелавам другия път адвоката да яхне чеченеца, без вазелин
  • 5
    1
    Калоян
    И в затвора ще го яздят тоя умирисник
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари