Емил Василев за Борисов: Не бил Банкянско говедо, а бил чудотворец

2
Василев: "Където и да отиде болни на легло се изправят все едно нищо не им е било и на крака го посрещат. Кметът на Пловдив с тежък Ковид 19 пред болницата го чакал и само дето ръченица не му тропнал"
Василев: "Където и да отиде болни на легло се изправят все едно нищо не им е било и на крака го посрещат. Кметът на Пловдив с тежък Ковид 19 пред болницата го чакал и само дето ръченица не му тропнал" Снимка: Фейсбук

Емил Василев, адвокат по антимонополно, медийно и авторско право, народен представител в  41 Народно събрание написа пиперлив коментар в личния си профил във фейсбук относно днешното посещение на министър-председателя Бойко Борисов в Пловдив:

"Не бил Банкянско говедо, както досега си мислех, а бил чудотворец, който няма да се учудя ако скоро бъде канонизиран от Православната църква за светец и едновременно с това бъде обявен за нов пророк от Мюфтийството.

Където и да отиде болни на легло се изправят все едно нищо не им е било и на крака го посрещат. Кметът на Пловдив с тежък Ковид 19 пред болницата го чакал и само дето ръченица не му тропнал. Дето мине - магистрали пред него се стелят и пари валят от небесата. Исус и Мохамед едновременно в него са се преродили.

Доскоро болен лежеше и направо всички си бяхме заминали в чували, но щом стана и икономиката се спука от растеж, а умрелите рязко намаляха - за да си вземат до март по 50 лева. Веднага всички държави записки почнаха да си водят и челен опит да вземат как ни оправя той тука. Байдън лично му се е обаждал за акъл как да бие на избори Тръмп. Отвред валят изтребители и многофункционални бойни кораби, напук на всякакви епидемии и кризи.

Лабораториите за ПСР тестове не сварват да прибират парите, в магазините вече само млади хора пазаруват. Дано скоро и с демографския проблем се захване, че я виж колко "прекрасни жени" на него сигурно чакат. Чух, че Дерменджиев в неделя ще го пусне и на мача с Финландия, та най-после и националният отбор по футбол да се отприщи и да се отсрамим пред наште братя македонци."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари