Емил Василев: След 30 години някой се сети, че в специалните ни служби работят шпиони

0
"От мен да знаете - България няма специални служби и никога не е имала. Ментето ДАНС трябва да бъде прочистена от чужда агентура", заяви адвокатът
"От мен да знаете - България няма специални служби и никога не е имала. Ментето ДАНС трябва да бъде прочистена от чужда агентура", заяви адвокатът Снимка: Фейсбук

Добро утро! Започна акция срещу руски агенти на кадрова служба в ДАНС

След 30 години някой се сети, че в специалните ни служби работят повече агенти на чужди разузнавания, отколкото патриотично настроени български контраразузнавачи. До 1999 г. самият аз работих в тази служба, която тогава се наричаше НСС, преди да бъде преименувана на ДАНС.

Напуснах под натиска на драшковци и йовчевци, за които беше обществена тайна за кого всъщност работят под български пагон. И всичко това беше възможно заради един невероятен смешник, който тогава оглавяваше родното контраразузнаване, а след това съсипа и единствения читав десен политически проект в БГ.

Не съжалявам, че се махнах, защото направих добра политическа и юридическа кариера, стигнах и до депутат в парламента. Та от мен да знаете - България няма специални служби и никога не е имала. Ментето ДАНС трябва да бъде прочистена от чужда агентура - икономическа и политическа и яко реформирана. Ако изобщо това е възможно в една разпадаща се държава.

Емил Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари