Емил Соколов: Дачков, Волгин и Кеворкян имат 317 поста в периода 22 юни - 25 юли

2
Най-често споменаваните думи, които тримата споменават, са 'трябва' (1-во място), 'Русия' (5-то място), 'газ' (6-то място)
Най-често споменаваните думи, които тримата споменават, са 'трябва' (1-во място), 'Русия' (5-то място), 'газ' (6-то място) Снимка: Фейсбук

Математика за 4-хилядници

Явор Дачков, Петър Волгин и Кеворк Кеворкян имат 317 поста в периода 22 юни -  25 юли.

Дачков е написал 264 поста. Един негов пост средно има 45 харесвания и 4 коментара.

Волгин е написал 46 поста. Един негов пост средно има 992 харесвания и 12 коментара.

Кеворк е написал 7 поста. Един негов пост средно има 720 харесвания и 8 коментара.

Най-често споменаваните думи, които тримата споменават, са 'трябва' (1-во място), 'Русия' (5-то място), 'газ' (6-то място).

Когато говорим за 4-хилядници, картината е ясна. Трябва, Русия, Газ. Трябва да купим газ от Русия. Разбира се, присъстват и атаки към Кирил Петков, който отказва да мисли за България като не купува от руснаците.

Друга дума, която присъства в топ 10 е 'Украйна' (7-мо място). По-подробен анализ показва, че според Дачков, Волгин и Кеворк, Украйна е лоша, европейците мразят Русия, а ние правим огромна грешка, че не взимаме страната на Русия.

Това всички го предполагаме, но е добре, когато се потвърди с доказателства.

Емил Соколов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    6
    Силвия
    Абсолютно сигурно е, че фондация "америка срещу България" е активирала всички свои шпиони на територията на България! Изведнъж всички шпиони на американската фондация ежедневно се включиха като газови експерти и като тотално българофоби и русофоби!
  • 3
    5
    darkaveng
    Този "момък" баш "ястреб", бе! Ама мозъчец требе, а то - няма! Ами, както си толкова ербап, докажи, че публикациите не са верни? А, не мога. Тогава - "трай коньо, за зелена трева". Евроджендърче, Сър, какво да се прави! Да си го прибират на козяк, да се не излага!
  • 0
    4
    емил с0к0лоф също е shpionin
    Американският представител емил с0к0л0ф си е заработил $, които федералният резерв на сащ печата и за него! С тези пропагандни "новини" от него, иска да бъде забелязан, за да продължи да получава $$ от новия си работодател сащ и работи за родината си сащ! Накрая на "новините си" в едно изречение трябва да ни информира, че е агент и шпионин на сащ, работата му, че е платена от сащ срещу интересите на България! Ето такава информация да предоставя защо го прави. :}
  • 0
    3
    Павел
    Жалки сте
  • 4
    2
    Павел
    Тоя,ако го питаме ще каже,че не всичко което менструира е жена 😂
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари