Емил Димитров: На границата се прави първата частна митница, за да се отклонява ДДС и акциз

0
Това е един огромен пункт, на който камионите задължително ще минават, за да влизат в Турция, каза бившият екоминистър
Това е един огромен пункт, на който камионите задължително ще минават, за да влизат в Турция, каза бившият екоминистър Видео: NOVA

Това е един огромен пункт, на който камионите задължително ще минават, за да влизат в Турция, каза бившият екоминистър

На външната граница на ЕС се прави първата частна митница, там има предпоставки да се отклонява ДДС и акциз. Това е един огромен пункт, на който камионите задължително ще минават, за да влизат в Турция. Вместо на границата, ще се проверяват в него - на частни гаражи и паркинги. Закриват обработката на камиони на държавната гара.

Това каза за "Офанзива" по NOVA бившият екоминистър Емил Димитров.

"Министрите може да са всеки, а заместниците им да свършат работата. Не ви харесват за министър, друг става и се управлява в сянка. Премиерът назначава зам.-министрите, не парламента. Може да сложат зам.-министър Бойко Рашков. Хората, които биха свършили работата на ПП, могат да я свършат и като зам.-министри. За министри може да сложат удобни хора", коментира Димитров.

По думите му ПП и ГЕРБ искат да ни убедят, че ще направят правителство на отвратителните, което да управлява отвратените. "Две години слушаме как младите, честните и безкомпромисните против статуквото и корупцията искат да управляват. Хора около мен казваха, че няма значение как ще гласувам, накрая някое посолство ще каже какъв да е кабинетът, не искам това. ГЕРБ още в началото поставиха нещата в една линия. Едните били корумпирани и статукво, другите казаха "вие сте комисионери". Какво стана, че се харесаха? Кои са общите цели, които не са имали преди изборите?", каза той.

Според него ще имаме редовно правителство с втори мандат, ако Борисов "легне" на ПП. "Третият път дори да направи кабинет, той няма да е дългосрочен. Ако отидем на избори кой ще повярва вече на обещанията?", попита Димитров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    до Скъсания
    че сега какво ви пречи?!? нещо шубе ли ви е, или какво?!? аха, разбрах, пак някой друг ви е виновен!
  • 1
    3
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Като падне Путин и нещата в България ще се оправят. Няма да има никакви пречки всички русоиди които до сега са във властта да бъдат изринати в мръсния канал.
  • -2
    2
    Минчо
    Тоя отдолу, русенеца, поредния крадлив дрисльо от митницата, на който Ревизора му сра в устата. Та сега... прост бил. Прост, ама квичеше като прасе, като ви спря лапаницата, мама ви крадлива...
  • 4
    1
    русенец
    Тоя малоумник отново ли изплува? Не давайте микрофон на всеки първи сральо, който търси внимание. Видяхме го какъв беше като шеф на митниците, видяхме го и като министър. Не знам как е с хореографията, какъвто е по специалност, но не е добре за нас да се занимава с политика , твърде над нивото му е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари