Еманюел Макрон свика кризисна група заради насилието във Франция

0
150 души бяха арестувани след поредната нощ на размирици в редица френски населени места
150 души бяха арестувани след поредната нощ на размирици в редица френски населени места Снимка: Еманюел Макрон / Facebook

150 души бяха арестувани след поредната нощ на размирици в редица френски населени места

Президентът на Франция Еманюел Макрон свика междуведомствена кризисна група заради среднощното насилие, обхванало Франция, след като полицай простреля фатално тийнейджър, предаде Франс прес, като се позова на френското президентство.

Общо 150 души бяха арестувани след поредната нощ на размирици в редица френски населени места. Няколко обществени сгради са били атакувани или подпалени, заяви френският вътрешен министър Жералд Дарманен.

В началото на кризисната среща Макрон каза, че насилието, разпространяващо се в страната след смъртоносното прострелване на 17-годишния Наел, е неоправдано.

Той обаче подчерта отново, че фаталната стрелба по младежа не може да бъде извинена и оправдана по никакъв начин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 25
    2
    Хаха
    Франките работят усърдно за геноцида срещу бялата раса. Саркози преди караше истинските французи да се сношават с пясъчните маймуни, за да затрият бялата раса, сега сърбат таратора да слушат американските свини.
  • 33
    1
    ...
    Ето това е съпротива. Палят обществени сгради. А тук шепа политически педерасти уринират в лицето на народа а той го приема за дъжд, че и се радва. Никой народ в европа не поел отзад толкова гавра от политиците си колкото е поел Българският.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари