Еманюел Макрон: Путин трябва да се върне на масата за преговори

0
​Франция ще достави радарни и противовъздушни системи на Украйна през идните седмици
​Франция ще достави радарни и противовъздушни системи на Украйна през идните седмици Снимка: ЕС

Франция ще достави радарни и противовъздушни системи на Украйна през идните седмици

"Руският президент Владимир Путин трябва да се върне на масата за преговори", заяви днес френският президент Еманюел Макрон по време на свое изявление, което бе предавано по телевизията и което до голяма степен бе посветено на войната в Украйна, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

"Путин трябва да спре тази война, да спазва териториалната цялост на Украйна и да се върне на масата за преговори", каза Макрон по телевизия "Франс 2", като увери, че не иска "световна война".

Франция ще достави радарни и противовъздушни системи на Украйна през идните седмици, за да ѝ помогне да се защитава от атаки с дронове, каза още Макрон, цитиран от Ройтерс.

Франция си сътрудничи с Дания във връзка с доставката на още шест гаубици "Сезар" на Украйна, заяви Макрон.

"От началото на конфликта сме доставили 18 гаубици "Сезар", а сега възнамеряваме да доставим още 6", изтъкна френският президент.

"Беларуският президент Александър Лукашенко ще си има проблеми в собствената си страна, ако вземе по-дейно участие във войната в Украйна", предупреди Еманюел Макрон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    4
    хак
    Скандалният про100$$$ к!р0 беше принудително скрит от медиите по заръка на американското посолство, което вече партийно нареди правителството. Изкуствено напомпената и с фалшиви изборни резултати американска марионетна партия на стефан янеф ще състави правителство. Затова е била вкарана в парламента от американското посолство. Докога сащ ще редят, фалшифицират и унижават българите?!
  • -3
    3
    ⚔️⚔️⚔️
    Абе, бабоеб ! Гледай си петролната криза и забрави тази усраина. Собствените ти поданици ти го дават в устата и отказват да ти се подчинят ти злобееш по Русия. Напълно си загубил представа за реалноста. По скоро Русия ще спре да съществува, отколкото някой европедал или бабоеб ще я върне на масата за преговори с някакви радарчета и гаубици или каквото и да било натовско въоръжение. Наистина пускате курбан горките сланинояди.
  • -1
    2
    fdklklfdkl
    Ето защо българите планираме изгонване на сащническите войски от българските бази, изгонване на сащническия посланик, прекратяване на дипломацията с урода сащ, изгонване от България на всички сащнически нпо-та на цру на урода сащ! Искаме обявяване на сащ за терористична държава, обявяване на урода сащ, че е агресор! Искаме разполагане на руски военни сили, руска военна техника на цялата територия на България, за да се браним от сащническата агресия в региона! Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци, рошен офшорнелиеф, создормон прасе и банкянската тиква!
  • 0
    1
    сма
    Не, макароне! Европа трябва да спре да доставя оръжия за усрайна под диктовката на урода сащ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари