Емануела, имаш пари - купи си Буквар!

0
Наблюдателните потребители на социалната мрежа, не й простиха...
Наблюдателните потребители на социалната мрежа, не й простиха...

Фолкпевицата Емануела е във вихъра на участията си из страната.

Изглежда тя е толкова заета, че дори не й остава време да обърне внимание на правописните грешки в постовете си, които усилено публикува във Фейсбук, пише Блиц.

Наблюдателните потребители на социалната мрежа, обаче, не й простиха.

Преди поредно участие – в пловдивска дискотека, певицата си щракна селфи с изкусителна блондинка. „С най-яката танциьорка”, написа Емануела за фотоса, без да се замисли как точно се пише думата „танцьорка”.



Феновете, обаче, не я пожалиха. „За пореден път ще те помоля, поне имаш пари, купи си буквар”, насоли я възмутена дама. Мъжете, естествено, обърнаха по-малко внимание на правописа и изсипаха цветисти мераклийски коментари по адрес на блондинката и брюнетката.



Друг от Фейсбук упрекна Емануела, че се занимава непрекъснато да качва снимки в мрежата. А във вечерта на въпросното участие тя наистина не се спря.

Сред многобройните снимки с фенове и клипове от изпълнението й изпъква фотос, на който фолкаджийката безсрамно е вдигнала крак и го е напъхала в устата на мъж, който явно има слабост към женски стъпала.


Добре поне, че певицата се е сетила да си закрие с ръка интимните части, които при разчекната поза и възкъсата поличка щяха да лъснат щедро пред обектива.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари