Елица Камбурова от вокална група „Слънце” със златен медал

3

От 17 до 19 април 2015 г. гр. Свищов бе домакин на XI Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Звездици за Лора”, който се провежда всяка година в памет на трагично загиналите деца във водите на р. Лим.

Елица Камбурова, солистка от Детска вокална групаСлънце”, с ръководител Наталия Константинова при Общински детски център за култура и изкуство бе наградена със златен медал и диплом за отлично представяне. Жури с председател Маргарита Хранова оценяваха над 100 деца в различни възрастови групи - всички изявени малки таланти! Елица изпя песента от репертоара на Емил Димитров ''Моя страна, моя България ", с което заслужи овациите на публиката и журито.

С трето място и бронзов медал беше удостоена и друга възпитаничка на г-жа Константинова - Кристина Баракова. Младата солистка взе участие в единадесето издание на Националния фестивал за млади изпълнители на българска патриотична песен „Родолюбие”, което се проведе на 18 и 19 април в гр. Панагюрище. Кристина се състезава с 40 деца от първа възрастова група и изпълни песните „Хубава си моя горо” и „Детство” на композитора Тончо Русев.

Председател на журито бе Етиен Леви, който награди младата изпълнителка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари