Елеонора Митрофанова: Бих гласувала за Костадин Костадинов

1
Руският посланик отрича Костадинов да представлява интересите на Москва
Руският посланик отрича Костадинов да представлява интересите на Москва Снимка: БГНЕС

Руският посланик отрича Костадинов да представлява интересите на Москва

Ако бях български гражданин, бих гласувала за този, когото разбирам - за "не подкрепям никого" или Костадин Костадинов. Това каза руският посланик в България Елеонора Митрофанова в интервю за Мартин Карбовски, излъчено в YouTube канала на бившия журналист, пише Actualno.com.

"Защо бих постъпила така ли? Защото може би от всички да ги наречем условно опозиционни партии, той най-малкото изразява пробългарска позиция, което ми харесва. Мисля, че има балансиран подход във външната политика", допълни Митрофанова.

Вчера съпредседателят на "Продължаваме промяната "Асен Василев нарече "Възраждане" прокремълска партия от парламентарната трибуна и с Костадинов си размениха заплахи, че ще се съдят. Митрофанова отрича Костадинов да представлява интересите на Москва.

"Не, не бих казала, че той представлява руските интереси в България. Може би - "Русофилите". Да, разбира се. Друг е въпросът, че не печелят нищо. Но по принцип това е Малинов", казва Митрофанова.

На въпрос има ли в България платена организация от тролове, която да работи за интересите на Русия в интернет, тя отговаря:

"Не, не се занимаваме с такова нещо и никога не сме се занимавали. И никога не сме плащали на някакви тролове. В момента имаме много ограничени финансови ресурси, всичко отива за военните нужди и за социални помощи. Нямаме такова нещо в концепцията за хуманитарна политика".

"Даже и за журналистите нямаме пари. За съжаление", допълва още Митрофанова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Русе
    Даже и за журналистите нямали пари? 😃
  • -2
    4
    Ванка с танка
    Кипейката е независим.Нищо не зависи от него.А пък ако го харесвате ви го даваме с другия идиот на Атака Волен -с еднопосочен билет .слава ЗСУ
  • 3
    3
    аха
    логично, квото кажат от масква копейкин го повтаря като папагал. Възраждане е руски проект, за малоумници и аутсайдери
  • -6
    2
    123
    миризлива е на майка ти касичката, оная с кожената цепка.
  • -3
    1
    бах ти глупаците
    АХАХАХАХ Нали му плащате бе пача миризлива и фашистка .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари