Елена Йончева забременяла инвитро

0
Имах много неуспешни опити да забременея, признава журналистката
Имах много неуспешни опити да забременея, признава журналистката

Дълга битка да има дете води журналистката Елена Йончева. Малко преди да забременее със сина си Теодор, тя вече загубила вяра.

Журналистката за първи път призна, че години е правили опити за наследник и е претърпяла няколко неуспешни инвитро опита.

"Забременях на n-тия опит. Когато казах на приятеля си Пламен, че съм бременна, той отвърна: "Знам!". Каза, че е имал предчувствие, че този път сме успели", признава Йончева пред списание "Ева".

Бившата половинка на Сергей Станишев прави равносметка, че двамата с експремиера дълго са отлагали момента за свое дете и накрая просто са се разминали.

"Докато бях със Сергей, винаги сме смятали, че има време. Човек докато не навърши 40, винаги мисли, че има време. А като ги навършихме, малко след това се разделихме. И винаги ми се е струвало, че не съм пораснала достатъчно, че има още какво да науча, да почувствам, да разбера... И той достигна някаква зрелост в определен момент, както и аз. Но моментът на тази зрелост бе споделен с друг човек. И за двама ни", изповядва Йончева.

С приятеля си Пламен искат да имат наследник от първия миг, в който са заедно. Но започва ходене по мъките:

"Много дълго чакахме. Почти се бяхме отказали след няколко опита. Смятахме, че не е възможно вече", споделя Елена. В крайна сметка молитвите й се сбъдват и на 52 години Йончева става майка. В моментите на отчаяние Елена мисли и за осиновяване. Дори в този момент не отхвърля идеята напълно.
 

"И сега не е късно Тео да си има братче или сестриче", лаконична е журналистката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари