Елена Гунчева: Защо Петков още при назначаването си не е посочил че има двойно гражданство

2
Има обяснения за този скандал - Кирил Петков е мислил, че ще се размине и затова го е крил този факт
Има обяснения за този скандал - Кирил Петков е мислил, че ще се размине и затова го е крил този факт Снимка: Фейсбук

ДА НАПОМНЯ - ВЛАСТТА НЕ Е КОНКУРС ЗА ПЛЕЙМЕЙТКИ

Това, че един министър изглежда добре, е бонус. Но по същество няма никакво значение. То и Онуй, когато беше във форма и изглеждаше добре, много го обичахте. Даже си спомням времената, когато имаше наплив от неуважени лелки, гласуващи за Жорж Ганчев, Бог да го прости, защото "е висок и хубав". С тоя манталитет ще затъваме все повече.

Безспорно Петков изглежда добре. Но това, предполагам, трябва да интересува само жена му и близките му приятели. Това, че изглежда добре, изобщо не виждам как ще се отрази на икономиката на България и политиката. Някак си, простете, не виждам връзката. Сега осъзнавам, как тълпите негови нови фенове ще ме тричат, ама това е положението. Все някой трябва да го каже.....

Аматьорщината в политиката винаги се наказва. Вече видяхме доста примери последните месеци. Първо и задължително условие е да се знаят законите, като се започне от Конституцията. Второ - да се познава и спазва морала в политиката, колкото и да не е присъщо. Няма как да искаш да управляваш, а сам да не спазваш законите, дори формално. И това, което е най-важно - НИКОГА НЕ ЛЪЖИ НАРОДА СИ! Не разбирам защо Кирил Петков още при назначаването си и в биографията си не е посочил, че има ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО. Простете за крайното мнение, ама човек две родини няма. Ако ти трябва и друго гражданство, освен българското, нямаш работа да решаваш бъдещето на България. И това смятам за всички българи с двойно гражданство. Въпрос на морал е!

Дали се е отказал или не, нотариално или не и дали се е заклел пред папата и арменския поп, не ме интересува. По-страшното е, че чак сега научаваме за това. Принципът е - ако лъжеш за едно, лъжеш и за друго. Аз лично не съм в телешки възторг от това, което се прави. Включително промените в бордовете на държавни фирми - доста аматьорско изпълнение. Да, трябваше да се направи, но като гледам новите назначения и чисто процедурното изпълнение - ами аматьори.....

Доста от назначенията в служебния кабинет не са догледани....а канадската връзка се забелязва не само в Министерство на икономиката. Откровени соросоиди и соросоидки се намърдаха там - не знам доколко Президента одобрява това или е принуден от обстоятелствата да го приеме. Но аз това го приемам като предателство към българския народ, който иска да се измъкне от лапите на соросоидната сган. И не ми трябват кифли от Канада и манекени с канадско гражданство да ме управляват!

Има две обяснения за този скандал - Кирил Петков е мислил, че ще се размине и затова го е крил този факт. Което е обидно за българите, все пак не сме чак такива дебили. Второто - толкова е арогантен, че смята, че това няма значение . Ами има! И ще продължава да има. И трето - ПО-ЛОШО ОТ ЛЪЖАТА КЪМ НАРОДА НЯМА! Никой политик няма правото да лъже народа си, дори за факти от автобиографията си.

Толкоз от мен. Всъщност ако може феновете му да ми обяснят освен, че изглежда добре, какво всъщност направи за България? Или за Канада? Или за българо-канадската вечна дружба!?!

И плюенето да започне....сега! Няма по-наказвано нещо от развенчаването на идолите.

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари