Елена Гунчева: Турция показа, че се меси във вътрешните ни работи

0
Посещението на Карадайъ при Ердоган показва точно това
Посещението на Карадайъ при Ердоган показва точно това Снимка: Фейсбук

Обръщам се към всички, които не са българи, но са български граждани. Две Родини няма, избирайте коя е вашата

Всеки има право да обича Родината си, майчиният си език, вяра и традиции...НО: Не забравяйте, че ЖИВЕЕТЕ НА ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ! Тази земя, която преди повече от тринадесет века сме я извоювали с кръв и сме я пазили, давали сме живота си за нея, тя ни е била надеждата и бъдещето, майката и семейството!

Ние - българите, знаем как да се борим за земята си и за България! Защото България има само там, където има българи! Ние знаем как да се справяме с тези, които ни заплашват и с предателите, които работят срещу нашите интереси. И не прощаваме и на националните предатели!

Последните три десетилетия поради криворазбрана толерантност и някакви евроджендърски ценности, допуснахме небългари да определят бъдещето ни и да водят българската политика. Допуснахме Доган и ДПС, които са антибългарски, да определят кой да ни управлява. Допуснахме в цели райони на България да не се говори български език. Допуснахме да има български граждани, които не знаят и не искат да знаят български език. Допуснахме други да определят бъдещето на българските деца в Родината им!

Соломон Паси, Стефан Софиянски, Ахмет Доган, Мустафа Карадайъ, Филип Димитров, Андрей Луканов, Петър Стоянов, Симеон Сакскобургготски, Александър Божков, Мартин Заимов, Лидия Шулева, Едвин Сугарев - не се лъжете по имената!

Това повече не може да продължава така! Не може Карадайъ да ми заявява, че ще пази турската си идентичност, след като е председател на българска партия, макар и с антибългарска дейност. На това му се казва държавна измяна. А посещението му при Ердоган показва, че на практика Турция също се меси във вътрешните ни работи.

И по този повод - ЗАЩО НЯМА ХВАНАТ НИТО ЕДИН ТУРСКИ ШПИОНИН В БЪЛГАРИЯ ОТ СЛУЖБИТЕ!? Или Мустафата го е забранила?

Време е да си припомним, че тук е НАШАТА Родина, на българите, че ние - българите, носим отговорност за бъдещето й! И да не допускаме повече други да го определят!

Да живее България!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари