Елена Гунчева: Грозно е, когато премиерът ти е на къса каишка от Вашингтон и Брюксел

6
Когато си естествено прост, няма открити начини да те накарат да мислиш, споделя адвокатката
Когато си естествено прост, няма открити начини да те накарат да мислиш, споделя адвокатката

Акъл не се набива!

Факт. Тук съм напълно съгласна с Онуй. То е живият пример, че когато си естествено прост, няма открити начини да те накарат да мислиш и да проявяваш поне тактичност. Без да забелязва, че се е отаковал в казуса с Навални до ушите и миризмата се носи навсядъде, Онуй допълнително привлича вниманието върху гафа си. Явно тагването два пъти в един ден от руското посолство не го накара да се замисли….

Та Онуй заяви, че Президентът Радев оглушително мълчи за ареста на Навални. И това Онуй го заявява с пълната наглост на човек, който дори не е коментирал незаконните арести на президентския съветник Милушев, както и на бизнесмена Бобоков /впрочем арестите са обявени от съда за незаконни, а не от еврогейските медии/. Явно Онуй не вижда беззаконието и анархията под носа си, но като са го насъскали господарите му, веднага е готов да лае срещу Русия.

Много е недипломатично да коментираш вътрешните работи на чужда държава, които не те засягат. Навални си е проблем на Путин. Навални си е руски гражданин. И, да напомня на Онуй, не е получил инфаркт като Ваньо Танов или шефа на Агромах, Нито седи в ареста повече от година като Арабаджиеви или Стайков. Или Банови. Защо Онуй не каже как то се саморазправя с неудобните?!?

Грозно е, когато премиерът ти е на къса каишка от Вашингтон и Брюксел. И е толкова естествено прост, че дори не може да си изпълни задачата елегатно, дипломатично и тактично. Все пак, да напомня, че Путин не е дал пресконференция защо има незаконни арести в България и как се прегазва правото в една европейска държава, нали?

И отново повтарям – Навални си е проблем на Путин. Ние имаме друг проблем – Онуй, което ако не са преводачите, може и във война да ни въвлече! За срама няма да коментирам, там нещата са ясни и срамни.

Замълчи си, веееее!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари