Електрически Мерцедес изгоря при мистериозни обстоятелства

1
Колата дори не се е зареждала в момента на пожара
Колата дори не се е зареждала в момента на пожара

Колата дори не се е зареждала в момента на пожара

Електрически Mercedes EQE изгоря напълно в къща във Флорида, след като семейството оставило своя автомобил за обслужване и получило електрическия модел. Според разказите, колата била паркирана в гаража за около 22 часа, когато семейството изведнъж чуло силно съскане и пукот от гаража.

Те бързо отишли да проверят и заварили гаражът запълнен с дим. Огънят бързо се разпрострял, а малко след това се чула и малка експлозия. За радост, пострадали хора при инцидента няма, но не можем да кажем същото за колата и къщата, които изглеждат сериозно повредени, пише Факти.бг.

Поне на пръв поглед, изглежда, че пожарът не е започнал от колата, тъй като обикновено при подобен пожар колата изгаря. Местните власти все още разследват причината поради която огънят е започнал, но поне към момента няма друга информация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари