„Експрес Сервиз“ представя България на световно жп изложение в Берлин

1

Русенският завод ще представи най-добрия си акумулаторен локомотив ES 3000 пред световната публика

Русенският локомотивен завод „Експрес Сервиз“ ще представи България на водещото световно жп изложение InnoTrans от 20 до 23 септември в Берлин.

Компанията ще участва в него за 9-ти пореден път, като отново е единственият български участник, който ще представи жп техника на откритите коловози на Messe Berlin.

„Много хора от цял свят следят и оценяват нашето развитие на този престижен форум. Стараем се всеки път да показваме интересни и практични решения, като този път фокусът ни е върху декарбонизацията и дигитализацията на маневрената дейност. Вече сме в Берлин и като част от Асоциацията на Европейската жп индустрия UNIFE“, споделят от русенската фирма.

За първи път русенският завод ще представи най-добрия си акумулаторен локомотив ES 3000 пред световната публика. Локомотивът има безпрецедентни за класа си тягови характеристики и е бъдещето на индустриалните маневри.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари