Експлозия във Франция, бебе сред жертвите

0
Най-малко седем души са загинали при експлозия и последвал пожар в Югозападна Франция
Най-малко седем души са загинали при експлозия и последвал пожар в Югозападна Франция Снимка: Twitter

За това съобщи френският вътрешен министър

Най-малко седем души са загинали при експлозия и последвал пожар в Югозападна Франция. Сред жертвите има две деца, едното от които е бебе, предаде NOVA, позовавай се на  Sky News.

Инцидентът е станал около 1:30 ч. сутринта в сграда в град Сен-Лоран-де-ла-Саланк. Взривът е последван от пожар, който се разпространява в съседни сгради. Общо 25 души са евакуирани.Според местна радиостанция експлозията избухва на приземния етаж на сградата в магазин за хранителни стоки. В близост до засегнатата сграда са открити газови бутилки.

Все още обаче не е ясно дали те са причината за взрива, съобщава сайтът thelocal.fr.Близо 100 пожарникари са били мобилизирани през нощта. Днес търсенето на загинали продължава. Очаква се френският вътрешен министър да отиде на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари