Експерти обсъждат добавените технологии на форум в РУ "Ангел Кънчев"

0
Специална тема на конференцията ще бъде и използването на безпилотни летателни апарати в образователния процес
Специална тема на конференцията ще бъде и използването на безпилотни летателни апарати в образователния процес Снимка: Thunder box Moderator

Русенският университет „Ангел Кънчев“ ще бъде домакин на 29-та Годишна Конференция на Европейската Асоциация за Образование в областта на Електротехниката и Информационните Технологии (European Association for Education in Electrical and Information Engineering - EAEEIE) в периода между 4-ти и 6-ти септември 2019 г.

В асоциацията членуват повече от 70 европейски университета, представители на бизнеса и държавни структури.

Официалното откриване на събитието е на 04 септември 2019 г. (сряда) от 10:00 ч. в зала 2Г 204 (Корпус 2) на Русенския университет.Регистрирани за участие са повече от 60 доклада от представители на 15 страни.Почетни председатели на конференцията са ректорът на Русенски университет чл.-кор. проф. д.т.н. Христо Белоев и председателят на EAEEIE д-р Яромир Храд (Jaromir Hrad).

Ново в тазгодшното издание на форума е, че той ще обедини професионалисти, изследователи и преподаватели, които работят в областта на добавените и 3D технологиите. Специална тема на конференцията ще бъде и използването на безпилотни летателни апарати в образователния процес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари