Експерт: Ако имате спестявания - купете жилище

3
Покупката на имот ще бъде добро убежище за спестяванията ви, при наличието на толкова висока инфлация
Покупката на имот ще бъде добро убежище за спестяванията ви, при наличието на толкова висока инфлация Видео: NOVA

„Ако имате спестявания – покупката на имот ще бъде добро убежище за спестяванията ви, при наличието на толкова висока инфлация”.

Това заяви в студиото на „Събуди се” по NOVA председателят на Национално сдружение "Недвижими имоти” Добромир Ганев.

По думите му имотите – и жилищни, и търговски, в последните 15-20 години са генерирали ръстове от над 100 процента. „Покупката на какъвто и да било имот е активът с най-висока доходност. Тя винаги е била добра стъпка”, подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    ДаКастрирамеСулюПаситто
    Човекът е прав.Какво си получил от банката,в която последните десет години съм държал парите си?Само разходи,за това,че банката оперира с твоите пари. Преди десет години купих 35 кв.м ателие за 25 хил.евро в Красно село.Сега го продадох за 35хиляди.Коя банка ти дава такава доходност ?
  • 4
    7
    Azне
    Много тъпа позиция. При тази инфлация да кажем че купя и то ще е на 100 пр. завишена цена, после какво правя оставам без пари и на заплата която не се актуализира(90пр от работещите в бг са като мен)., в един момент ще ми потрябват пари на кой ще продам след като 90 пр от хората са на моето дередже,. И ако ми е спешно ще продам на загуба, а ако имам и кредит то тогава не само губя имота но и ще плащам незнайно какви лихви които ще са доста завишени, защото 99 пр взимат кредити на плаваща лихва, е надявам се че този експерт може да ми обясни къде е делаверата от покупката на имот на този етап
  • 4
    6
    Azне
    Много тъпа позиция. При тази информация да кажем че купя и от то ще е на 100 пр. Завишена цена, после какво правя оставам без пари и на заплата която не се актуализира(90пр от работещите в бг са като мен)., в един момент ще ми потрябват пари на кой ще продам след като 90 пр от хората са на моето фередже,. И ако ми е спешно ще продам на загуба, а ако имам и кредит то тогава не само губя имота но и ще плащам незнайно какви лихви които ще са доста завишени, защото 99 пр взимат кредити на плаваща лихва, е надявам се че този оракул може да ми обясни къде е делавера та от покупката на имот на този етап
  • 6
    5
    Дилър!........Нарко Дилър.
    Този експерт, да си завре експертизата в........носа. Да си дръпне една линия бело и да оди при жена си за съвет. Инвестицията в бяло е най-доходоносна.
  • 16
    4
    Не е вярно
    .....и после като ти потрябват парите, на кой ще го продадеш имота? Грешно е да се инвестира в имот.Единственната правилна инвестиция е да купиш обработваема земя , никога няма да загубиш
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари