Екшън в Радомир: Пиян шофьор блъсна няколко коли и продължи по пътя си

1
Един от потърпевшите го подгонил и подал сигнал на тел. 112
Един от потърпевшите го подгонил и подал сигнал на тел. 112 Видео: bTV

Един от потърпевшите го подгонил и подал сигнал на тел. 112

Като сцена от екшън филм - пиян шофьор удари няколко коли в Радомирско. След това мъжът продължил пътя си. Един от потърпевшите обаче го подгонил. Как приключва преследването?

Инцидентът е от понеделник сутринта. От нанесените щети по единият автомобил само може да се предполага, колко висока е била скоростта, с която се е движил пияния шофьор. Той бяга от мястото на инцидента и се насочва към село червена могила, където се удря във втори автомобил, а след това и трети. Полицията го залавя в село Друган.

Застигна ме на ул. Велчо, удари ме и аз тръгнах да слизам. Той обаче ме удари втори път. Отзад се появи една чернилка, нищо не се виждаше. Не видях номера и затова тръгнах след него. Не спира. Докато го преследвах видях майка си, която ходеше по тротоара. Помислих си, че ако минута по-рано пресичаше улицата, този щеше да я отнесе. Добре, че не уби човек на пешеходна пътека“, разказва пред bTV Антон Вучев, собственик на първия пострадал автомобил.

Потърпевшият звънна на тел. 112 и помолим органите на реда да го спрат, защото е рано сутрин и децата излизат за училище, а водачът е неадекватен. Той продължил да шофира след него, докато полицията не го заловила.

Страшното беше, че аз не разбрах откъде ме удари. Усетих само един страшен удар и се опитах да овладея колата, за да не вляза в канавката. Погледнах зад мен и в огледалото видят този човек с възглавниците, които се бяха включили като защита. Въпреки това продължаваше да шофира с бясна скорост“, разказва и Мартина Дикси, също ударена от неадекватния шофьор. Тя също е подала сигнал на телефон 112.

Автомобилът ѝ не може да се използва, той е бил репатриран. Радва се, че детето ѝ не е било с нея.

Мъжът е задържан за 24 часа и е започнало бързо производство под надзора на Районна прокуратура – Перник. Той е бил в нетрезво състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари