Полицаи преследваха дилъри на наркотици в Русе

5
Шофьор на Мерцедес се ударил в бордюр, слязъл от колата и хукнал да бяга
Шофьор на Мерцедес се ударил в бордюр, слязъл от колата и хукнал да бяга Снимка: БГНЕС / Архив

Истински екшън като по филмите се разигра в петък в Русе

Шофьор на Мерцедес се ударил в бордюр, слязъл от колата и хукнал да бяга.

На 4 декември към 08:20 ч. при обход на бул. Гоце Делчев полицейски екип от Първо РУ е забелязал лек автомобил "Мерцедес" с русенска регистрация.  Полицаите са предприели действия за спирането му и извършване на проверка. След подаден звуков и светлинен сигнал на водача, за да спре управлявания от него автомобил, той не се е подчинил, а рязко е увеличил скоростта си и продължил по бул. Гоце Делчев в посока бул. България. Униформените са го последвали.

Малко след това водачът на мерцедеса е загубил управление над превозното средство и се ударил в бордюр в района на кръстовището на ул. "Екатерина Каравелова" с ул. "Троян", после слязъл от колата и хукнал да бяга, а в това време спътникът му изхвърлил тъмен пакет в намираща се наблизо цистерна. Шофьорът беглец /22-годишен русенец/ е задържан до блок "Заря" на булеварда, заловено е и другото лице.

Последвал е оглед на местопроизшествие от оперативна група на полицията, при което е установено, че изхвърления пакет, съдържа марихуана и метамфетамин. Случаят е документиран и е започнато разследване, като е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари