Екипите на пожарната реагираха на 8 сигнала през уикенда в Русенско

0
Огнеборците са гасили горящи отпадъци в метален контейнер в Русе
Огнеборците са гасили горящи отпадъци в метален контейнер в Русе Снимка: Dunavmost / архив

Огнеборците са гасили горящи отпадъци в метален контейнер в Русе

За изминалите две денонощия дежурните екипи на пожарната са реагирали на 8 сигнала

Огнеборците са гасили горящи отпадъци в метален контейнер в Русе, до бл. "Янтра" и пластмасови контейнери на ул. "Опълченска" в Русе.

Оказвали са съдействие на екипи на спешна помощ на три адреса в град Русе и още едно съдействие за отваряне на апартамент на самотно живеещ човек.

Реагирали са на сигнал за пожар в подпокривно пространство на къща в с. Караманово, който при отиване на място не се е потвърдил, а се е оказало, че са се самозапалили сажди в комин.

Екип от ССОД е бил изпратен за събиране и депониране на живак от счупен термометър на адрес на бул. "Мидия Енос" в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари