Екипите на пожарната реагираха на 4 сигнала за произшествия

0

При единия инцидент изгоряха напълно две коли

През изминалото денонощие дежурните екипи на пожарната са реагирали на 4 сигнала за произшествия.

За времето от 10:30 до 11:30 ч. екип на РСПБЗН – Две могили е посетил сигнал за пътен инцидент на главния път Русе – Велико Търново, където е установено, че е възникнала катастрофа между тежкотоварен автомобил, превозващ горива и автомобил, теглещ платформа с натоварен на нея компресор. Автомобилите са били обезопасени от екипа.

От 14:17 до 17:10 ч. служители от РСПБЗН – Сливо поле са гасили пожар, възникнал в сухи треви и храсти на адрес в с. Бабово, който е бил потушен без щети на площ от около 5 000 кв.м.

Между 15:32 и 17:10 ч. сигнал за горящи сухи треви и храсти в гр. Мартен е вдигнал екип от Втора РСПБЗН, който е загасил горенето на площ от около 2000 кв. м., също без загуби.

Тази нощ, между 01:04 и 02:25 ч., два екипа на Първа РСПБЗН – Русе са били изпратени в русенския кв. „Дружба“ за гасене на горящи автомобили. Произшествието е възникнало в района на паркинг до блок № 9. При пристигане на място пожарникарите са установили да горят общо четири автомобила, като два от тях са били изцяло обхванати от огъня, а други два само в задната им част. Нанесени са щети и по още три коли на паркинга, които са се намирали в близост до горящите превозни средства.

Причините за възникване на пожара се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари