Екипът на Слави Трифонов пусна "Песен за Киро"

9
В парчето се пее за бащата на бившия премиер - Петко Петков
В парчето се пее за бащата на бившия премиер - Петко Петков Видео: Телевизия 7/8

В парчето се пее за бащата на бившия премиер Кирил Петков - Петко Петков

В официалния ютуб канал на Телевизия 7/8 публикуваха нова песен, наречена "Песен за Киро".

В парчето се пее за бащата на бившия премиер Кирил Петков - Петко Петков, който е бил изпратен от сина си да търси газ.

Песента е кавър на "Кажи на майка си" на Слави Трифонов и Ку-ку бенд.

Преди ден бившият заместник-министър на енергетиката от квотата на "Има такъв народ" Пламен Данаилов разказа пред NOVA, че бащата Петко Петков бил ангажиран с търсене на доставчици на синьо гориво.

"Официално е пътувал до Турция за преговори заедно с Весела Чернева - съветничка по външната политика на Кирил Петков. Летял е на държавни разноски през първата половина на миналата година", каза Данаилов. По-късно обясни, че има документ, доказващ, че бащата на Кирил Петков е минавал през правителствения VIP в посока Турция. Той обаче не уточни с каква цел е било пътуването.

От Министерския съвет отрекоха бащата на Кирил Петков да е бил командирован от там. Информацията отрече и самият Петко Петков и дори заяви, че ще съди Данаилов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Д.ИВАНОВА
    Не песен,а дълбок спортен и болезнен масаж е нужен за баща,син и сие !
  • 0
    4
    912
    Кир Чо, Милф Коф Лен Ъ Васи Лен Ъ. Все отбор юнаци
  • 4
    3
    1412
    ТЕКСТА НА НАЙ-НОВАТА ПЕСЕН : " КОГАТО КУЦИЯ КИРЕ КЛЕЦА КАКА ЛЕНЧЕ КРАЙ КООПЕРАТИВНИТЕ КОШАРИ , КАКА ЛЕНЧЕ КАЗА " КЛЕЦАЙ КИРЕ , КЛЕЦАЙ , КАКЪВ КОРАВ КУР , КАКЪФ КЕФ ! "
  • 13
    2
    Читател
    Този индивид, е прогонил всичко човешко от останолото си съзнание.Песни са се пели,пеят се,но песента на итн вече е изпята. 2.1% ще определят хората на 2-ри април,доказвайки,че вече успешно прибират само зърното,а плявата я изхвърлят на боклука.
  • 18
    1
    Аби
    Довери се народа на Слави, а той сега дори не е в парламента от лигавщина. И продължава да се лигави с всеки. Не вижда себе си, че удари дъното в политиката. Не че Кирчо е цвете
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари