ЕК очаква България да предложи жена за еврокомисар

0
Прави чест на България, че досега е предлагала само жени за еврокомисари, заяви говорител на комисията
Прави чест на България, че досега е предлагала само жени за еврокомисари, заяви говорител на комисията

Прави чест на България, че досега е предлагала само жени за еврокомисари, заяви говорител на комисията

Европейската комисия изрази днес очакване България отново да предложи жена за еврокомисар. Прави чест на България, че досега е предлагала само жени за еврокомисари, заяви говорител на комисията на пресконференция в отговор на въпроси, предаде БТА.

Убеден съм, че председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен, която отдава голямо значение на равното разпределение на служителите на комисията по пол, ще очаква от българските власти кандидатури на жени. Мисля, че тя ще държи съотношението между мъжете и жените еврокомисари да остане непроменено, добави говорителят.

Процесът е политически и не мога да предположа как ще преминат предстоящите разговори, заяви той. Говорителят не можа да уточни дали ЕК е изпратила вече писмо до София с искане българските власти да представят нов кандидат за еврокомисар на мястото на вицепремиера Мария Габриел, която се оттегли от поста преди месец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Ivo
    Паразити,куха структура,Евросъюз,Европол,смешници,крадци и мошеници!
  • 2
    3
    Стоян
    Армия от боклуци и крадливи мафиоти в този съюз,пьлни дебили са!
  • 2
    2
    Мунчо
    Предлагам Ленчето Поптодорова. От Европа обичат да ги крадат.
  • 7
    1
    русенец
    Защо непременно жена, а не компетентен човек? А квота за педали или травестити има ли пустото му европейско политбюро? Диалектикът идеалист Хегел пише, че всички събития в историята се случват по два пъти, към което Маркс е отбелязал: „Оставаше да добави: първия път като трагедия, втория като фарс”. Соцът ряпа да яде пред дебилите , които ни управляват сега!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари