ЕК: Европейските евреи днес отново живеят в страх

0
Европейската комисия осъжда нивото на антисемитизиъм на Стария континент
Европейската комисия осъжда нивото на антисемитизиъм на Стария континент Снимка: БГНЕС

Европейската комисия осъжда нивото на антисемитизиъм на Стария континент

Европейската комисия осъди "пика" на антисемитизма в ЕС след избухването на конфликта в Близкия изток, заявявайки, че "европейските евреи днес отново живеят в страх", предаде АФП.

„Скокът на антисемитски инциденти в цяла Европа достигна необикновени нива през последните няколко дни, напомняйки за едни от най-мрачните времена в историята“, се казва в изявление на изпълнителния орган на ЕС. „Ние осъждаме тези презрени действия по най-категоричния възможен начин. Те се противопоставят на всичко, което защитава Европа," гласи още изявлението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Куромуро
    Иване, заминавай при чифутите щом ти харесват. Хубав чифут и циганин няма
  • -1
    2
    Иван
    Не ги обиждай,все пак се борят и са синаправили с много труд,страхотна дьржава,прекрасно място за. Нормален. Живот, невероятно трудолюбиви хора са,умни и креативни,постигнали са,много,затова ги мразят мрьсните и мизерни араби,мьрзеливи и прости.
  • 4
    1
    Не мога да разбера:
    Защо постоянно ни занимавате с чифути и цигани?!! Щом НИКОЙ не ги харесва – значи ИМА ЗАЩО! Лично Адолф им е обърнал по-специално внимание преди осемдесетина години, те и от това се оплакват! Е, не са ли кофти хора?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари