Ей, тези в Община - Русе са избирани с конкурс по идиотизъм!

23
Що за идиотска държава сме?
Що за идиотска държава сме?

Разгневена майка от Русе коментира поредното безумно решение на институциите.

Става въпрос за съкращаването на персонала в детските градини и яслите.

Ето какво сподели Татяна Великова, майка на две деца:

"Ей това държавна администрация, било община, било министерство, са избирани с конкурс по идиотизъм!!!!

Как може, след всички репортажи за отношението на възпитателите към децата ни в ясли и детски градини, при малкото персонал, който работи там, някой малоумник от общината да реши да направят масови съкращения на сестри и лелки във всички ясли в Русе??????

Те сега едвам се оправят две жени с по 25-30 деца в група, а какво ще стане, като намалеят с още 4-5 човека във всяка ясла! Говорят се глупости по телевизиите от страна на институциите, оправдават се, уж ще взимат мерки и какви мерки взимат.... съкращение на персонала, който се грижи пряко за децата ни.

Та нали тия хора и те имат психика, която трябва да се запази, за да са адекватни и да се грижат за тия малки дечица, но как да стане като ти крещят на главата и те побъркват.

Аз със моите двете едвам се оправям и ме изнервят много понякога, а какво би било ако са 25 гърла.....никой ли не си дава сметка за това????? Що за идиотска държава сме!

В белите държави в група с по 5-6 деца има по 2 възпитателки, тук са 2 за 30 деца...еми няма как да стане. Не че оправдавам грубото отношение, не, не ме разбирайте погрешно, но донякъде си давам сметка какво е да са на главата ти всеки ден толкова деца и ти да знаеш, че отговаряш за здравето им и трябва следобед да ги предадеш на родителите здрави и без следи от напр. охапвания, падания, удари и т.н.

Сега ще бъдат сборни групи навсякъде цяло лято, ще се чудят пак как да ги гледат, кое да изпратят вкъщи и майка му да се чуди кой да го гледа, защото както добре знаем и мама и тати работят, защото иначе не може да оцелее семейството обикновено в тази наша мила Родина!?!?!?!?!

Защо не съкратят администрацията в общината и без това половината лелки по кабинетите си бъркат в носа по цял ден и имитират работа, а да увеличат бюджетите на яслите и градините и да има повече сестри и лелки, за да са те по-спокойни, децата ни да са по-добре обгрижени и спокойни??!?!?!?!?

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари