Едва двама новозаразени с Ковид в Русенско за последното денонощие

1
Продължава спадът на активните случаи областта
Продължава спадът на активните случаи областта Снимка: БГНЕС

Двама са заразените с коронавирусна инфекция в Русенско за последните 24 часа

Сред тях няма деца. Общият брой на диагностицираните с вируса за областта е 34 319. През вчерашния ден са излекувани 21 души и оздравелите вече са 31 890. Към момента на болнично лечение се намират 14 русенци. През изминалия ден няма починали с положителен тест за Ковид-19. Справка в Единния информационен портал сочи, че област Русе се намира на последно място по заболеваемост в страната наравно с Добрич, Хасково и Ямбол.

През последните 24 часа са извършени 26 имунизации, една от които на дете. Общата бройка на поставените ваксини в региона от началото на имунизационната кампания е 128 131, от които 58 346 са втора доза. Бустерна доза са получили 22 086 русенци. Подробна информация относно възможностите за имунизация срещу Ковид-19 може да намерите на уеб сайта на Регионалната здравна инспекция: https://www.rzi-ruse.com/.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари