Една малко по-хаотична равносметка за изминалата година в Русе

2
Как изминаха последните 364 дни?
Как изминаха последните 364 дни? Видео: Дарик радио

Как изминаха последните 364 дни?

В края на всяка година е традиция да правим равносметки. Икономически, политически, социални, културни...

Публикуваме коментар за това как изминаха последните 364 дни в Русе, през погледа на Дарик радио.

Кои бяха най-знаменателните за нас културни събития в Русе?

Какво се случи в града, по света и у нас през 2023?

С кои проблеми се справихме, с кои предстои да се оправим през идната година?

Една малко по-хаотична равносметка...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    15
    до 13
    Ти като гласува за Рена, какво промени? Нормално е човек когато няма избор, понеже всички кандидати са от идиот нагоре, да не гласува. ТОВА е нашият ИЗБОР. А се кандидатират лайнари, понеже все още има хора като теб, които биха ги избрали. Гласуването е и отговорност! Не се гласува защото трябва, а ако има за кого!
  • 1
    14
    До даскала
    Глупако безмозъчен и тъп - след като съм си платил данъците, с които се плащат тия така наречени избори, ще псувам колкото си искам. Гласуването ми е право, не задължение. Когато кандидати са едни абсолютни лайнари, аз не участвам в тяхната мизерна игричка. А ти явно и тази година ще си точно толкова дебилен колкото и през миналата! Я сподели ти за кого гласува на последните местни избори, даскалче ? Сподели да се посмеем...или те е срам,а ?
  • 4
    13
    daskal
    До негласувалите. Вие не разбирате ли, че колкото повече не гласувате, толкова по-зле ще става, защото давате шансове именно на най-лошите? Те на вас разчитат. Като съберат купения и корпоративния вот - им е достатъчно. Всички били боклуци... Ами кандидатирайте се вие! Небоклуците. И ви казвам за последно... Щом не сте гласували - нямате право дори да псувате! Мълчете си и трайте!
  • 1
    12
    до 10
    Не гласувах защото ми беше трудно от 10 лайна да избера най-прясното, а и не виждам смисъл да го правя.
  • -4
    11
    до 8
    Ако се ти верни данните при 45 000 жители избиратели са поне 2/3 т. е. 30 000, за пенчо са гласували 17 662 значи пенчо си е напълно легитимно избран с повече от 50%+1 от всички избиратели?!? Или все пак Русе не е 50 000 жители?!? :) :) :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари