Една Лалка краде скъпа стока

2
Хранителен магазин разпространи видео от момента на кражбата
Хранителен магазин разпространи видео от момента на кражбата

Голям хранителен магазин във Варна разпространи видео, което показа по какъв начин недоброжелателни клиенти крадат скъпа стока, съобщава petel. bg.

Текстът както и самото видео са доста смущаващи!

"МОМЕНТА НА КРАЖБАТА! ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!
... или по-точно крадлата...

Приятели, както се казва човек и спокойно, и съвестно да работи все ще се намери някой да го окраде!

Ами на нас вече за пореден път ни се случва - от една и съща "дама" за последната 1 година - безброй много кражби - една от друга по-нагли!!!

И НЕ защото стана "модерно" да се показват подобни клипчета, а от най-чистосърдечно възмущение и желание да съхраним скъпата козметика на други колеги в бранша решихме да Ви я покажем!

Тя - г-жа Лалка на видима възраст около 55-60 години, бивш медицински служител, родом от град Дългопол, живееща във Варна на ул. Струга в непосредствена близост до единия от нашите обекти, намиращ се на улица Топола 12.

Колкото редовно си пазарува, толкова редовно и КРАДЕ!

Предупреждавана МНОГОКРАТНО от нашите служители да НЕ посещава обектите ни, със изрична ЗАБРАНА от страна на собствениците, ТЯ въпреки това най-нахално продължава да се грижи за външния си вид "ГРАТИС". Не можем да не признаем, че си избира хубава козметика. В този случай два броя боя за коса Syoss /от по-скъпичката/ и крем за лице на Loreral (!).

Оставяме коментарите на вас...

Молим Ви да споделите клипчето, за да разберат повече хора за тази "дама" и ... знае ли човек, може пък това да я провокира ако не да спре, то поне да намали обема на кражбите си!

Благодарим Ви!".

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари