Единствената електроцентрала в Ивицата Газа спря работа

0
Газа остана без ток, вода и интернет
Газа остана без ток, вода и интернет

Газа остана без ток, вода и интернет

Единствената електроцентрала в Ивицата Газа спря работа, след като свърши горивото, съобщиха от електроснабдителното управление на палестинския анклав, предаде "Дарик".

"Единствената електроцентрала в Ивицата Газа спря да функционира в 14:00 ч.", заяви в изявление ръководителят на органа Джалал Исмаил, който по-рано предупреди, че горивото е на привършване.

Много е трудно – нямаме вода, нямаме интернет, нямаме електричество“, заяви пред ВВС жител на Газа.

Камал Машхарауи се крие от ракетните удари в сутерен с още 45 души. Мъжът заяви, че децата децата му са ранени и е загубил няколко членове на семейството си. С други няма как да се свърже, защото интернетът е изключен.

Не мисля, че цивилните заслужават да умират – те трябва да бъдат оставени извън конфликта“, казва той. „Не мога наистина да обвинявам Хамас, не мога наистина да обвинявам Израел, но казвам, че ние цивилните сме засегнати. Ние сме хората, които не са част от този конфликт, а го изплащаме.

Още вчера международните организации за защита на правата на човека заговориха за хуманитарна катастрофа в Газа, тъй като по-рано Израел напълно блокира Газа, включително прекъсвайки подаването на вода, електричество и гориво.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Моето име
    От няколко дена чета и слушам доста безотговорни и...глупави бих казал коментари и изказвания. Искам да попитам, най вече платените коментатори, дали си дават сметка до къде може да доведе това което се случва в Близкия Изток, точно сега, при тези обстоятелства и факти в които живее Света в момента?! Изобщо НЯКОЙ дава ли си сметка? Под някой имам предвид и т. нар. "държавници" (макар че в днешно време такова нещо просто няа) и "политици" - иначе казано политикани. Хора събудете се. Тия които са на химии - разни, поизчистете се. Едно са драсканиците и симпатии - антипатии, друго са реалните рискове. Събудете се.
  • 4
    5
    до скъсания презерватив
    също като украинците викаш
  • 7
    4
    русенец
    Палестинците си искат държавата, която САЩ и Англия им отнеха през 1948 година, ако не се лъжа и засадиха евреи в земите им. Палестинците не са путки като българите, че да чакат 500 години някой да ги освободи.
  • -7
    3
    Кор за Хамас
    Евреите им построиха централата , сега те ще им я спрат, след като палестинците от Хамас водят война на терор.
  • -6
    2
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Сега палестинците в Газа ще живеят без ток, газ и интернет, така като са живели преди Израел. Какво се оплакват?! Евреите и Израел им направиха живота по-добър.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари