Един от битите до колоните на МС: Знаех, че прокуратурата ще си затвори очите

0
Евгени Марчев е бит, но не може да се установи кои са били лицата, нанесли побоя
Евгени Марчев е бит, но не може да се установи кои са били лицата, нанесли побоя

Евгени Марчев е бит, но не може да се установи кои са били лицата, нанесли побоя

„Не съм учуден от това, което се случи. Предвидимо беше, че прокуратурата ще си затвори очите”, каза в ефира на NOVA Евгени Марчев, който е станал жертва на полицейското насилие зад колоните на Министерския съвет по време на антиправителствените протести през юли 2020 година.

По думите му са го удряли четирима униформени, но понеже самоличността им не е изяснена, разследването трябва да бъде частично прекратено. Марчев разказва, че дълго време след побоя е имал проблеми с гърба, веднага е било установено и комоцио.

Адвокатът на пострадалия Полина Велчева обясни, че през 2021 година е повдигнато обвинение срещу четирима служители на реда, за които се е твърдяло, че са нанесли побой на клиента ѝ. По-късно разследването се прекратява, защото се оказва, че въпросните униформени са извършили такова нарушение, но не срещу Евгени Марчев.

„Установи се, че клиентът ми е бил бит, но не може да се установи кои са били лицата, които са нанесли побоя”, допълни юристът и каза, че има съмнение прокуратурата умишлено да забавя хода на разследването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    daskal
    Знам, че е тягостно, но изгледайте пак качените видеа. Задайте си въпроси за психическото здраве на мъжете, които ритат и налагат паднали на земята безпомощни хора.
  • 3
    2
    един глупак
    Махнете пердето от очите си и вижте госпожа ти полицайка, кой знае на кого любовница /като чевек работил в държавната сфера мога да кажа, че само с пр*ституц*я се стига до определена длъжност или с пари, затова граждани не се сърдете на тромавата адмнистрация, защото те имат по-важна работа от това да се занимават с вашите проблеми/ какъв кеч разиграва.
  • 3
    1
    един глупак
    Мафионска държава и това е! За кокошка прошка няма и нама и да има и за парите закони няма, няма и да има. Велики българи. Страхливи, мързеливи и горделиви. Пожелавам същия побой над децата на тези които си затварят очите за тази престъпност. Няма да се оттървете безнаказано, справедливост ще има.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари