Един човек дойде с голям нож и просто го заби в полицая

0
Пешеходците "хвърчели" като кегли
Пешеходците "хвърчели" като кегли Снимка: БГНЕС

"Един човек дойде до мен с голям нож и просто го заби в един полицай", така започва един от разказите на ужасените очевидци, станали свидетели на терористичното нападение в Лондон.

Те разказват как пешеходците "хвърчели" като кегли, включително и човек, който е паднал в дълбоките води на Темза, информира "Дейли Мейл", цитиран от 24 часа.

"Подозирам, че терористът е от азиатски произход и е около 50-годишен. Той се разби в парапетите на британския парламент, влезе вътре и намушка полицай, след което беше застрелян от полицаите. Една от жертвите на атаката с колата, плуваше с лицето надолу във водите на Темза, но беше изваден от реката жив", коментира очевидец.

Всички свидетели твърдят, че следите от терора са като сцена от Холивудски трилър. Четирима души са убити, а 20 са ранени, има хора, които са в изключително тежко състояние.

Друг очевидец разказва: "Ние се разхождахме, когато чухме силен трясък и видяхме как един човек разби колата си и удари няколко пешеходци. Цялата тълпа беше точно срещу Биг Бен."

Джейн Уилкинсън (свидетел) описва ситуацията по следния начин: "Правихме снимки на Биг Бен, когато видяхме как всички хора вървят към нас, а след това имаше един мъж от азиатски произход, който беше около 40-годишен. Той носеше нож около седем или осем инча дълъг. След това чухме три изстрела, а когато пресякохме от другата страна го видяхме как лежи на пода в локва кръв."

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари