Джуджи се похвали с пир по време на война

0

За някои хора целият живот е купон и даже край тях да потекат реки от кръв, пак няма да им пука.

Точно такава очевидно е Деляна Маринова - Джуджи. Докато в Париж терористи стреляха на месо и потопиха целия свят в траур, бившата ТВ водеща пи и пя цяла нощ. На всичкото отгоре взе, че се похвали, пише Всеки ден.

„Петък, 13-ти е най-усмихнатият ден в календара", обяви ухилената до уши Джуджи броени часове след атентатите в Париж, които станаха точно в същия ден. Тя прекара цялата нощ в бар в сърцето на София, където се ля шампанско без сълзи. Пухкавелката не пропусна да се изяви и с микрофона в заведението. Маринова превзе сцената, както само тя си може, и запя за ужас на повечето от другите посетители на заведението. Заедно с нея бяха някои от нейните вечни дружки, включително бившата продуцентка на „Каризма" Христина Ванчева, която също често е гастролирала в „На кафе".

И ако изпълненията им в софийската кръчма все пак могат да се оправдаят - не са знаели женичките какво е станало в Париж - то никой не може да обясни защо на следващия ден Джуджи се похвали какво е правила, докато целият свят трепереше от ужас след трагедията. В социалната мрежа милиони хора сложиха френското знаме на профилните си снимки в знак на съпричастност. Джуджи обаче публикува снимка с микрофон и чаша в ръка и усмивка до ушите.

Тя доказа, че е напълно неадекватна в реакциите си. Както „Всеки ден" вече писа, Деляна Маринова не е на себе си, откакто я свалиха от екран. В опит да пребори депресията тя се е отдала на „долче вита", харчи като за последно, яде, пие и не й пука за никой друг освен за самата нея.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари