Джорджано ще пее на бежанците

3
Джорджано смята да последва стъпките на Мадона и ще започне да пее на минаващите бежанци за мотивация
Джорджано смята да последва стъпките на Мадона и ще започне да пее на минаващите бежанци за мотивация

След като старозагорският славей Джорджано напусна къщата на VIP Brother, стана ясно, че смята да последва стъпките на Мадона и ще започне да пее на минаващите бежанци за мотивация.

Не сме сигурни дали младият певец ще пее "Отиваме на купон", защото има шансове да разконспирира плановете на мнозина транзитни личности. Това събитие стана възможно, след като Веселин Маринов се е отказал от благотворителен концерт - публиката не знаела песните му, пише Men.bg

Джорджано нямал такива проблеми и можел да изпее всичко на всички, което става ясно от последните му участия. Още не е ясно къде точно ще пее младият талант, но подозираме, че ще е някъде по границата. Социолози смятат, че звучните лирики биха могли да намалят наплива на хора, след като стане ясно, че има и по-страшно от "ISIS".

Междувременно беше потвърдено, че Барак Обама е бил готов да закупи авторските права на всички песни, за да може ЦРУ да експериментира с лириките по време на разпити, защото вокалните качества на Еминем изобщо не успяват да накарат заподозрения да сподели нещо различно от "Hi, my name is...", а употребата на Джъстин Бийбър можела да наруши човешките права. Надеждите на национална сигурност остават в Джорджано и неговото лично творчество. Обама отказа да коментира слуховете, че певецът е илюминат и е възможно да призовите извънземни ако изпеете някои песни наобратно. 

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари