Джордж Клуни и Амал чакат дете

0
Джордж и Амал очакват бебето вече година и мечтата им се сбъдна
Джордж и Амал очакват бебето вече година и мечтата им се сбъдна

Джордж Клуни и съпругата му Амал Аламудин чакат дете, но все още не искат да разпространяват хубавата новина, твърдят американски медии, цитирани от БГНЕС.

Въпреки многобройните слухове за криза и разпад на брака актьорът и адвокатката разрешиха проблемите си и очакват семейството им да се увеличи. До този момент известният артист и носител на "Оскар" не е потвърдил новината, че съпругата му е бременна. Но за подреждането на детската стая в луксозната им холивудска стая е похарчил два милиона долара.

Приятел на Клуни заяви за американските медии, че двамата съпрузи са готови да похарчат за мебелите в детската стая цяло състояние. 

"Джордж и Амал очакват бебето вече година и мечтата им се сбъдна. Все още не искат да разпространяват хубавата новина и затова знаят буквално техните родители и най-близкия кръг от приятели. Но когато става въпрос за известни личности, няма как дълго да се пазят тайните. Клуни е на седмото небе, че ще става баща. Двамата все още не знаят дали ще имат момче или момиче, но актьорът вече е ангажирал дизайнер, който ще се погрижи за детския кът. Тази част от къщата ще бъде само за бебето, от което гледачката няма да се отделя. В детската стая ще има легло, ракла и гардероб, а в другите помещения ще има детска библиотека, две стаи за игри и трапезария. Всичко това бебето ще използва до навършване на години за училище, след което всичко ще бъде подновено", разказа пред медиите близкият на Джордж приятел.

Когато Джордж Клуни започна да излиза с Амал всички бяха шокирани, че тя не е от шоубизнеса. Двамата се ожениха миналата година във Венеция, където вдигнаха пищна сватба.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари