Джон Сина излезе на сцената на "Оскарите" чисто гол

2
Актьорът бе покрит само с табела
Актьорът бе покрит само с табела Снимка: БТА

Актьорът бе покрит само с табела

Джон Сина буквално показа всичко на церемонията на "Оскарите". Актьорът и бивш кечист се появи на сцената, за да връчи наградата за най-добър дизайн на костюми... покрит само с една табела, предава NOVA.

Водещият на шоуто Джими Кимъл подготви изненадата, като сподели малко от историята на "Оскарите", правейки препратка към наградите на Академията от 1974 г., когато един стрелец тичаше през сцената. Кимел шеговито каза: „Можете ли да си представите, ако гол мъж тичаше през сцената днес? Това не би ли било лудост?“

От ъгъла на сцената Сина надникна и каза на Кимъл, че не иска „да го прави повече“.

Това е елегантно събитие. Честно казано, трябва да се срамувате точно сега, че предлагате такава безвкусна идея“, оплака се Сина. „Мъжкото тяло не е шега работа!“ В крайна сметка обаче излезе само с табелка с името на категорията, а впоследствие му бе подадено покривало в стил римски император.

В крайна сметка наградата грабна Холи Уадингтън за "Клети създания".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари