Джо Байдън влезе в TikTok

0
Неговият предизборен екип реши да използва приложението въпреки критиките
Неговият предизборен екип реши да използва приложението въпреки критиките Снимка: Джо Байдън / Facebook

Неговият предизборен екип реши да използва приложението въпреки критиките

Президентът Джо Байдън и неговият предизборен екип влязоха в TikTok, въпреки че използването на приложението е забранено за ползване от правителствени устройства на САЩ заради опасения за националната сигурност.

Приложението е изключително популярно сред по-младите американци. Целта е те да бъдат привлечени като гласоподаватели, тъй като проучванията сочат, че има драматичен спад в подкрепата на хората под 30 години, пише Voice of America (VOA).

Това не е случайно, избрано е точно заради най-популярното спортно събитие отвъд океана. В първото видео публикувано в новосъздадения профил под заглавие "хаха, хей, хора", глас зад кадър разпитва американския президент за предпочитанията му към Супербоул.

Социалната мрежа е собственост на китайската група "БайтДенс" и е смятана от много американски политици за пропаганда на китайското правителство.

Това накара администрацията на Байдън да забрани използването на приложението TikTok на устройства, притежавани от правителството миналата година, припомня DarikNews.bg.

Някои законодатели поставиха под въпрос решението на кампанията на Байдън да се присъедини към TikTok, включително Марк Уорнър, председателят на комисията по разузнаването на Сената.

Републиканският сенатор Джош Хоули също критикува Байдън, че се е присъединил към китайското шпионско приложение, въпреки забраната му на федерални устройства.

Джон Кърби, представителят на Съвета по националната сигурност в Белия дом каза на брифинг в Белия дом, че има опасения за националната сигурност относно използването на TikTok на правителствени устройства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    чичомиткобрат
    Защо му желаеш смъртта? Че не става за лидер на една от доства влиятелните държави на света, не става, но защо да не се пенсионира и да си изживее старините със семейството си? Защо искаш да умре? Да не мислиш, че той взема каквито и да е решения? Той е просто пионка на тези над него, демократичната партия, подчинена на масоните сатанисти, не че републиканците нямат масони сатанисти, Байдън е просто едно лице, което хората или да хвалят или да мразят. Целия свят в който живеем е една театралан постановка от масоните и дявола - кога да има война, кога да има пандемия, кога войната да свърши, кога да почне пандемията и виче верса. Целта е хората да се разделят, да не са задружни, да са прекалено заети да преследват тривиални материални глупости в преходния материален живот, чийто господар е дявола, и да не знаем, и да не ни пука, че той е истинския ни враг и да не се обединим дружно срещу него. Тези най-отгоре ги е страх само от това - хората да се обединят срещу тях, това ако стане, ще стане изведнъж много страшно за всички. Ще почне най-верятно масово изтребление.
  • 3
    1
    Ку-ку, ку-ку, ку-ку
    Тоя му е ред в гробищата да влезе, не в Tik-Tok!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари