Джо Байдън: Ако Украйна падне, ще я последват Балканите

1
Заради Украйна Европа гледа на Русия без страх, смята американският президент
Заради Украйна Европа гледа на Русия без страх, смята американският президент Видео: NOVA

Заради Украйна Европа гледа на Русия без страх, смята американският президент

Ако Украйна падне пред Русия, ще я последват Балканите, Полша и дори Унгария на Орбан. Това каза президентът на САЩ Джоузеф Байдън по време на реч пред кметове на американски градове в Белия дом във Вашингтон, предава NOVA.

Президентът на Съединените щати индиректно отправи тези думи към Конгреса, където от месеци е блокирана помощта за Украйна. Байдън настоя, че Съединените щати ще съжаляват горчиво, ако оттеглят подкрепата си. Според президента на САЩ, заради Украйна е настъпил един от редките моменти в историята, в които Европа гледа на Русия без страх. Той настоя, че такъв момент не трябва да се пропуска заради нерешителност.

"Ако се оттеглим сега и Русия успее да продължи инвазията си, да повали Украйна, какво мислите че ще стане със страните на Балканите? Какво мислите че ще стане с Полша? Или с Унгария и Орбан? Сериозно - помислете за това. Ще промени коренно цялата картина", каза американският президент Джо Байдън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    17
    До номер от 1 до последния и...
    На езика на янките [bo'lkan] и [bo'ltan] са много близки. Байденюк леко сбъркал. А вие се разкукудякахте "ах балканите".
  • 4
    16
    до №15
    Нарича се "горделивост" - води се майката на всички грехове. В момента в който кажеш "законите не се отнасят до мен, а за простосмъртните", "имаме сглобен нос на самолет, и можем да се пазим по въздух", "ние сме НАТО и те ще ни пазят" - вече имаш сериозен пробем. В тази връзка, ако искаш дърпай мечо за опашката, пък да видим какво ще те тъпче и колко - едни на север от тук с гоределивостта си, помислиха че са по-големи от поговорката "Да би мирно седяло, не би чудо видяло" - резултатът го виждаме всички.
  • -2
    15
    Може и да дойде такъв ден
    Ама Балканите руски крак повече няма да я тъпче.
  • -2
    14
    tom
    AMERIKA ostava pedrooo,tova vie celta ,a bakkanite dago duhat pedal.
  • 10
    13
    фена на Путин
    Фак америка Вива Русия
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари