Джип помете 11 годишно дете в квартал "Дружба"

1
Детето веднага е транспортирано от водача на автомобила до болницата, където след преглед му е била установена фрактура на ръка
Детето веднага е транспортирано от водача на автомобила до болницата, където след преглед му е била установена фрактура на ръка Снимка: БГНЕС / Архив

Светофарите в квартала не работели

В 14:07 часа вчера в ОДМВР- Русе е постъпило обаждане от приемното отделение на болница „Канев“, откъдето са съобщили, че при тях е било откарано дете, пострадало в пътен инцидент. 

 За изясняването му са изпратени служители на пътната полиция. Според първоначалната информация, вчера около 13:20 часа в гр. Русе, на бул. "Хр. Ботев", в района на кръстовището с бул. "Васил Левски" /непосредствено след кръстовището в платното за движение посока изхода на града/, при дъждовно време и мокра пътна настилка, при неработеща светофарна уредба, лек автомобил с марка "Чероки", управляван от 62-годишен мъж, е блъснал пресичащ от дясно наляво пешеходец – момиче на 11 г.

Детето е било веднага транспортирано от водача на автомобила до болницата, където след преглед му е била установена фрактура на ръка. Пробата на водача за алкохол е била отрицателна. Причините и обстоятелствата за възникване на пътния инцидент се разследват, в хода на образувано по случая досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари