Джип Мерцедес буквално е изкоренил две дървета на улица "Доростол"

1

Читател е изпратил снимков материал с лек коментар към него, според който вчера сутринта - 08 март., около 06,00 часа, черен Мерцедес ML e катастрофирал по ул. Доростол в близост до заведението "Дивата Орхидея". Мощният джип се е блъснал последователно в две дървета, като последното е буквално изкоренено.

Колата по неофициална информация е собственост на шефа на Ф "Полисан" и се управлява от съпругата му Милена. В случая обаче, най-вероятно Милена се е возила на предната дясна седалка, а друг е управлявал джипа. Веднага след катастрофата, друг автомобил е натоварил съпругата на "Полисан-а" и е потеглил с висока скорост в посока към болницата.

Не се знае със сигурност дали шофьорът е пил алкохол преди да се качи да шофира, но на нашия читател е направило впечатление, че той е звънял нервно по телефона си и за кратко време е организирал група приятели, които дошли за отрицателно време на местопроизшествието, за да му окажат нужната подкрепа. След като забелязали обаче пристигащата кола на полицията, всичките се изпарили на момента, като на място останал само един от неговите хора.

Движението в района е било силно затруднено заради поваленото дърво, чиито клони са били разпръснати по цялото пътно платно.

Източник: ОБЗЪРВЪР - Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари