Джихадистите изгориха живи 4 бойци от проправителствените сили на Ирак

1
ИД извърши много зверски убийства на територията под неин контрол в Ирак и Сирия
ИД извърши много зверски убийства на територията под неин контрол в Ирак и Сирия

Джихадисти от Ислямска държава (ИД), оковали с вериги четирима свои противници иракски шиити, ги изгориха живи, става ясно от разпространени в интернет кадри.

Това е поредното жестоко като съдържание видео на екстремистката групировка, съобщава БГНЕС.

Жертвите – идентифицирани като бойци от проправителствените Народни мобилизационни сили от южен Ирак , чиито ръце и крака бяха оковани, бяха предадени на ужасна огнена смърт.

ИД, която превзе големи части от територията на Ирак миналата година и все още контролираща сериозна част от западните региони на страната, заяви, че екзекуцията е в отговор на също такова действие от страна на проправителствените сили срещу четирима джихадисти.

„Сега възмездието дойде, за днес ние ще ги атакуваме така, както те ни атакуват, и ще ги наказваме така, както те ни наказват“, заяви маскиран екстремист във видеото, което не носеше дата и не беше съобщено къде е извършено изгарянето на живите противници на халифата.

В видеото има и клип, за който се твърди, че показва сунит, който е окачен над огън, и докато все още е жив и обграден от гледащи картината проправителствени бойци, известният като Абу Азраел (Баща на Ангела на смъртта) шиитски боец отрязва с меча си парче месо от вече опеченото тяло.

ИД извърши много зверски убийства на територията под неин контрол в Ирак и Сирия – масови екзекуции, поредица от убийства, отвличания и изнасилвания, извършвани срещу представители на малцинствата.

В много от случаите – обезглавяване, разстрел, удавяне или изгаряне – джихадистите правят видеозаписи, които разпространяват в интернет

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари